SUV-UL PERFECT PENTRU STILUL TĂU DE VIAȚĂ, DIN GAMA XC, CREATĂ PENTRU TINE!

Ai un stil de viață activ, creativ sau sofisticat?

Pentru că ești unic, am creat SUV-uri potrivite nevoilor tale. Cu specificații care să îți ușureze viața, cu un design potrivit stilului tău și cu dotările de care ai nevoie. Descoperă-le, testează-le și alege-l pe cel perfect pentru tine.

XC90 – SUV-ul perfect pentru un stil de viață sofisticat

Preț începând de la 48.500 euro + TVA

Volvo XC90 redefinește SUV-ul de lux. Cu 7 locuri ortopedice pentru confort maxim, design scandinav elegant și inovație în fiecare detaliu, XC90 îți completează stilul de viață sofisticat. Îți oferă siguranță, confort, eleganță, armonie, ingredientele cheie ale vieții tale. Cu sistem audio Bowers & Wilkins și cu detalii premium atent lucrate, Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale. Este creat pentru o viață trăită ideal. Este creat pentru tine.

Cel mai premiat SUV al secolului

Volvo XC90 a câștigat peste 100 de premii datorită caracteristicilor sale inegalabile.

Putere și rafinament

Grila dreaptă și linia puternică a umerilor transmit încredere. În spate, farurile urmează forma mașinii, creând o linie inconfundabilă.

Inovațiile susțin stilul tău de viață

Volvo XC90 este un SUV cu o gamă variată de moduri de condus, cu tehnologii de siguranță, de navigație și de infotainment, care îți transformă fiecare drum într-o experiență sofisticată ca și tine.

Plăcere maximă, consum minim

Cu emisii CO2 extrem de scăzute, XC90 aduce echilibrul între putere și responsabilitate. T8 Twin Engine poate oferi deplasări 100% electrice cu zero emisii.

Toată atenția, toate premiile

XC90 este cel mai premiat SUV premium al secolului. Misiunea noastră constantă este să îți oferim cele mai sigure și mai elegante mașini din clasă. Eforturile ne-au fost recunoscute, iar asta ne onorează.

XC 60 – SUV-ul perfect pentru un stil de viață activ

Preț începând de la 38.300 euro + TVA

Volvo XC60 este creat pentru confort în oraș și pentru aventură în afara lui. Pentru acțiunea din fiecare zi, dar și pentru călătoriile din weekend. Este SUV-ul potrivit pentru cei care știu ce vor și nu se opresc până nu reușesc. Un SUV perfect pentru succes. Cu plafon panoramic, cameră video 360˚ și sistem Android Auto, fiecare călătorie cu Volvo XC60 devine o experiență unică, de neuitat. Este SUV-ul creat special pentru tine și pentru stilul tău de viață.

SUV-ul crossover mid-size cu cele mai înalte standarde de siguranță existente

În spatele celor 5 stele și punctajelor record EURO NCAP se află dorința Volvo Cars de a-ți oferi ca dotări standard cele mai bune tehnologii și sisteme de siguranță.

City Safety

Noua generație City Safety folosește tehnologia radar și camerele pentru a detecta potențiale pericole, cum ar fi vehicule, pietoni, cicliști care se îndreaptă spre tine. Te avertizează și apoi frânează în locul tău, ca să eviți sau să atenuezi coliziunea dacă nu reacționezi la timp.

Creat pentru cele mai confortabile călătorii

Noul XC60 e definit de echilibrul dintre confort și control – e ceea ce simți știind că ai tehnologia care te menține în siguranță și îți oferă suportul necesar pentru a călători calm, inspirat și plin de încredere.

Habitaclul lui XC60 – sanctuarul tău

În interior, elementele lucrate manual și frumusețea materialelor creează un sanctuar. Oriunde te uiți există ceva care să îți alinte simțurile. Oricine urcă la bordul modelului tău XC60 va avea parte de același standard de confort, spațiu, lumină și design. Toți se vor bucura de călătorie, indiferent unde se așează.

Bucură-te de stilul tău de viață activ pe orice drum, cu Mașina Anului 2018 în lume.

Pe lângă cele mai înalte performanțe la cele patru mari grupe din cadrul testărilor Euro NCAP, Volvo XC60 a reușit scoruri perfecte la toate cele trei categorii Autonomous Emergency Braking (AEB): AEB City, AEB Inter-Urban și AEB Pedestrian.

XC40, SUV-ul perfect pentru un stil de viață creativ

Preț începând de la 27.971 euro + TVA

Volvo XC40 te surprinde de la prima apariție cu plafonul panoramic și cu designul său modern. Este un SUV care îți completează creativitatea, care îți reflectă personalitatea și care te ajută să arăți cine și cum ești. Cu XC40, fiecare experiență devine memorabilă, fiecare drum de neuitat. Interiorul ingenios îți permite să fii tu însuți, până la cel mai mic detaliu. TU creativ, relaxat, activ, încrezator, liber. Un SUV ca tine, creat special pentru tine. Descoperă-l, testează-l, alege-l!

SUV-ul compact cu cele mai înalte standarde de siguranță existente

Volvo XC40 este un primul nostru SUV compact, primul model Volvo Cars construit pe arhitectura modulară compactă (CMA) și stabilește un nou standard în segmentul său în materie de design, conectivitate și tehnologii pentru siguranță. Tehnologiile inovatoare City Safety, Pilot Assist, Run-off Road Mitigation, Lane Keeping Aid sunt doar câteva dintre sistemele de siguranță Volvo IntelliSafe care, prin suportul oferit, te ajută să rămâi în afara pericolelor și să ai o experiență de condus mai puțin solicitantă.

City Safety a doua generație

Sistemul City Safety poate detecta alte autovehicule, dar și pietonii, bicicliștii și animalele mari, pe timpul zilei și al nopții. Te asistă cu avertismente sonore, vizibile și cu impulsuri de frânare atunci când este necesar. Dacă o coliziune este iminentă sau dacă trebuie să virezi în calea unui autovehicul care vine din față într-o intersecție, sistemul City Safety poate frâna automat pentru a te ajuta să eviți sau să reduci un impact.

Pentru oamenii creativi, ca tine, fiecare detaliu contează

Cu Volvo XC40, ai certitudinea că te vei bucura de combinația perfectă între tehnologie, design și funcționalități.

Design expresiv

Volvo XC40 este SUV autentic pentru oraș, produs de Volvo Cars. Designul tineresc se îmbină cu proporțiile SUV-ului pentru a crea o mașină care face o declarație îndrăzneață.

Bucură-te de stilul tău de viață creativ, cu Mașina Anului 2018 în Europa

Cu cinci stele și rating-uri de top în cadrul testelor Euro NCAP 2018, cele mai dure teste de până acum, Volvo XC40 a obținut cel mai mare scor de siguranță dintre toate mașinile testate sub noul sistem, sistem care include detectarea cu frânare automată a cicliștilor și sisteme de menținere a benzii de mers în situații de urgență.

Alege soluția de finanțare potrivită

  • Finanțare prin Volvo Car Financial Services (leasing operațional), cu avans 0% și servicii complete incluse în rata lunară
  • Finanțare prin leasing financiar, cu dobândă începând de la 0%, prin partenerul nostru, Unicredit Leasing

Pentru mai multe detalii despre soluțiile de finanțare disponibile, vă rugăm să solicitați o ofertă cu ajutorul formularului de mai jos.