SUMMER SALE

LIVRARE IMEDIATĂ | REDUCERI DE 15%-36%* | 4 ANI GARANȚIE

Puterea și rafinamentul sunt mai aproape de tine. Începe-ți vara cu ofertele SUMMER SALE și poți pleca în vacanță cu noul tău Volvo.

XC90. Cu 27% mai aproape de tine!

Tu ești mai aproape de confort, rafinament și inovație. XC90 este un SUV creat cu mare atenție la detalii, cu grijă pentru siguranța ta și cu dotări gândite să îți facă viața mai ușoară.

XC 60. Cu 20% mai aproape de tine!

Plănuiește-ți călătoriile spre munte sau mare și pregătește-te să trăiești fiecare moment la intensitate maximă. Cu XC60 vei fi întotdeauna în siguranță datorită sistemelor City Safety și Pillot Asist.

XC40. Cu 15% mai aproape de tine!

Mai creativă, mai simplă, mai semnificativă. Așa va fi viața ta cu Volvo XC40, un SUV compact, elegant și puternic, mașina ideală pentru tine și călătoriile tale.

V90 Cross Country. Cu 34% mai aproape de tine!

Mai aproape de aventură, alege destinația și bazează-te pe V90 Cross Country. Tracțiunea integrală îți oferă un plus de încredere în condiții dificile de condus.

S90. Cu 34% mai aproape de tine!

Ești mai aproape ca oricând sa conduci un sedan de lux cu un design unic. Elegant, cu un interior relaxant realizat din materiale naturale, combinat cu tehnologie intuitivă și plin de lumină naturală, S90 transformă fiecare drum într-o bucurie.

V60. Cu 20% mai aproape de tine!

Tu ești mai aproape de un Volvo elegant, sportiv și versatil. V60 este o mașină de familie cu un șasiu avansat, motoare puternice și o gamă variată de moduri de condus.

V40. Cu 36% mai aproape de tine!

Și mai aproape ca oricând să îți simplifice viața din oraș. Un model compact, gândit pentru zilele agitate, pentru întâlnirile la care trebuie să ajungi rapid, pentru străzile înguste pe care trebuie sa te strecori, pentru călătoriile scurte sau lungi pe care le ai mereu de făcut.

*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil în perioada 01.07.2019 – 30.09.2019.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile de finanțare disponibile, vă rugăm să solicitați o ofertă cu ajutorul formularului de mai jos.